Du är här: Start Astridgården Omsorg

Astridgården

Omsorg

Kvalitetsgaranti/vårdkapacitet antalet beviljade timmar hemtjänst för Astridgårdens hyresgäster har sin motsvarighet i antal arbetade timmar enligt personalens scheman.

Astridgården har bemanning dygnet runt alla dagar på året sedan maj 1992 med utbildad personal i demensvård, gerontologi, omvårdnadskunskap enligt USK standard, etik och moral, entreprenörskap, social kompetens, datajournalhantering.

En personal med ett varmt och gott hjärta.

Faddersystem som ger garanterad trygghet för varje hyresgäst och omsorgstagare. Från inflyttning till vård i livets i slutskede – samma fadder och vård- och omsorgsansvarig.

På det privata trygghetsboendet Astridgården i Hörnefors har vi alltid hemlagad näringsrik och varm mat vid alla måltider. Mellan- och kvällsmål efter var och ens speciella behov och önskemål. Specialkost serveras till dem som kräver det. Måltiderna kan ätas enskilt eller tillsammans.

Det privata trygghetsboendet Astridgården garanterar att alla hyresgäster får komma ut i friska luften varje dag om man så önskar på en promenad i den vackra parken och Hörneån. Alla lägenheter har dessutom egna uteplatser eller balkonger. Handikappträdgården med smultron, jordgubbar, svarta och röda vinbär samt köksträdgården med gräslök, persilja, dill, salvia och oregano är tillgänglig för alla.

Det privata trygghetsboendet Astridgården i Hörnefors utnämndes av Alecta till 1 av 10 bästa arbetsplatserna av alla företag i Sverige. Det borgar för att personalen mår bra och kan ge den bästa vård och omsorg efter var och ens individuella behov.

Det privata trygghetsboendet Astridgården i Hörnefors är miljöcertifierade och använder t ex enbart miljömärkt elenergi från vindkraft för uppvärmning och varmvatten.

Aktiviteter varje dag, en stimulans och glädje för alla som bor på det privata trygghetsboendet Astridgården i Hörnefors.

 

Visste du att...

Astridgården har utsetts av Alecta till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Hemlagad mat

På Astridgården får alltid alla boende hemlagad och näringsrik mat.

Utevistelse

För alla som vill ser vi till att ge möjlighet till frisk luft och utevistelse - varje dag!

Vår filosofi...

...är att alla människor ska få ha en så bra ålderdom som möjligt.